Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Ja kur do te nderpirtet Seriali "Si ta quaj kete Dashuri?"...Gjate gushtit seriali do nderpritet per te filluar ne shtator ku episode super na presin , si ky i cili do te jepet qe ne javen e pare ku kushi do te kercej me arnavin gjate nje feste , ajo ne fakt ka shoqerues tjeter i cili nuk vjen dhe Arnavi vendos te kercej me te.Te gjithe shokohen nga ky vendim i tij dhe shamit i vjen shume inat per kete.
like dhe komment nese ju pelqen.kjo info u mundesua nga faqja jone flm për mirekuptimin.  

Keshilla