Hedhja me paramendim e Djaloshit nga nje Lartesi e cila i mer Jeten (Video+18) Ndoshta efekti i lojes "Balena Blu"


Nje shtet te vendeve Arabe i cili nuk behet me dije sakteshit se ne te cili shtet esht kryer kjo Tragjedi qe i mori jeten ketij djaloshi, po ashtu dhe shkaqet nuk jan akoma te qarta pasi esht filmuar nga nje Kamera Amatore, por dyshohet te jet Shkaku i Lojes te njohur qe i mori jeten disa te rinjve "Balena Blu" por asgje nuk esht e sigurt nqs esht ky shkaku.. 
Ne videon e meposhtme do shihni se si ky djalosh kercen nga kjo lartesi mbi 15 meter pa u menduar dy here dhe fundi i tij esht Fatal! 
KUJDES VIDEO +18 Pajme te tmerrshme!Powered by Blogger.