Grushta dhe shkulje flokësh, nusja rrihet keq me vjehrrën!(VIDEO)

Rrallë ndodh që nuset dhe vjehrrat të kenë një marrëdhënie të mirë me njëra tjetrën. Diferenca e madhe e moshës bën punën e vetë, por ka edhe raste ekstreme që nga një debat i vogël degradon në sherr dhe dhunë fizike.
Kështu ka ndodhur edhe në Slloveni ku një nuse dhe vjehrra janë rrahur me grushta e kacafytje me njëra tjetrën, siç shihet edhe në video. Powered by Blogger.