Fiorentina: Ambra është k*rvë për veten e saj!


Trekëndëshi i krijuar mes Fiorentinës, Olsit dhe Ambrës ka qënë ndër më ët komentuarit në edicionin e nëntë të ‘Big Brother Albana’. Dyshja, Fiorentina-Olsi patën lidhjen e tyre me ulje dhe ngritje dhe skena të shumta xhelozie të Fiorentinës për partnerin e saj ndaj vajzave të bukura të shtëpisë ku spikasnin Amela dhe Ambra. Kjo e fundit ishte e vetmja që vijoi lojën single.


Pas përfundimit të lojës, Olsi, Fiorentina dhe Olsi u takuan disa herë më Ambrën dhe u duk sikur lanë cdo gjë të ndodhur brënda shtëpisë së famshme e do të nisnin një shoqëri të re jashtë kamerave. Por, duket se kjo përshtypje ka qënë e gabuar.  

Gjatë një videoje ‘live’ të Fiorentinës në ‘Instagram’ një komentues ka ofenduar Ambrën duke shkruajtur se ajo është një k*rvë. Ish-banorja nuk ka zgjedhur ta injorojë këtë koment, por ka thënë: ‘Po është për veten e vet moj zemër’. 
Powered by Blogger.