EMOCIONUESE! Lexoje kushtoi 2 minuta :(


Nje vajze 11 vjeçare pyeti babain e saj: Cfare do me blesh per 15 vjetorin tim te lindjes?

Babi u pergjigjje: Ka shume kohe deri atehere bija ime.....Kur vajza mbushi 14 vite, vajza filloj te shfaqte probleme me shendetin dhe u shtrua ne spital. 
Doktoret i than te atit se vajza kishte nje zemer te dobet dhe mundesite per te shpetuar ishin te pakta. Vajza e shtrire ne shtratin e spitalit pyet? 
-Ba...bi te thane se do vdisja? Babi i perlotur doli nga dhoma i pergjigjjet: -Jo ti do te jetosh...
-Si mund te jesh i sigurt? -Thjesht e di....Ajo i mbushi te 15-tat,kur po dilte nga spitali dhe ajo po drejtoej per ne shtepi,pran shtratit te saj, ajo gjeti nje leter ku shkruhej: 
-E dashur ime bije,nese je duke lexuar kete leter,do te thote se çdo gje shkoi mire siç te thash. Nje dite ti me pyete se çfare do te dhuroja per 15 vjetorin e detlindjes tende. Nuk e di per ate kohe,por tani dhurata ime per ty eshte, Zemra Ime!
Powered by Blogger.