E gjeni dot çfarë tatuazhi ka Albana Osmani në vend intim? (Foto)


Albana Osmani është aktualisht me pushime në Maltë. Nga fotot që ka postuar shihet se Albana po i shijon shumë këto pushime dhe nuk e ka ndalur kauzën e saj pasi në një foto shihet e veshur me një kostum banje me luledielli.
Mirëpo ky kostum banje i ka treguar edhe tatuazhin në vendin intim për të cilin nuk dihej më parë.
Duke qenë se kostumi i banjës ja mbulon gjysmën e tatuazhit, nuk arrijmë ta dallojmë qartë. Çfarë mendoni se mund të jetë?

Powered by Blogger.