Danjeli dhe Fotinia flasin për planet për fëmijën dhe çmimin e ‘Big Brother’


Ata u shpallën fitues të edicionit ë 9-të të “Big Brother Albania” thuajse një muaj më parë, por fansat vijojnë të çmenden pas Danjelit dhe Fotinisë. Në një video live me ndjekësit në Instagram, çifti i famshëm mori komplimenta të pafundme por edhe disa pyetje që i shtynë ata të reagojnë. Të pyetur për çmimin e madh prej 100 milionësh, çifti u përgjigj: “Akoma nuk i kemi marrë paratë, por ky nuk është ndonëj problem i madh. Është çështjë procedurash.”

Ndërsa përsa i përket planeve për një fëmijë, Fotinia shpjegoi se është ende herët ndërsa Danjeli u shpreh se do shumë një djalë me Fotininë./AlbTvHD.Com


Powered by Blogger.