2-mujori i martesës, Danjeli surprizon Fotininë!

Danjel dhe Fotini bëjnë sot plot dy muaj të martuar. Çifti fitues u martuan brenda mureve të Big Brother edhe pse kishin shumë pak kohë që njiheshin. Shumë dyshuan se dashuria e tyre nuk do zgjaste, por çifti pas daljes vazhdoi lidhjen dhe bashkëjetesën të martuar. 
Mbrëmë Danjeli ka surprizuar Fotininë me një darkë speciale dhe një letër ku shkruan: "Gëzuar e ëmbla ime", vendosur në një tavolinë të thjeshtë por mjaft të ngrohtë shoqëruar me dy gota verë.
"Ndonjehere nuk ka fjale qe mund te pershkruaj ndjenjat qe burojne nga zemra. Gezuar 2 mujorin e marteses o burri me i mire ne bote", shkruan Fotini në foton e postuar në Instagram.


Powered by Blogger.