Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Kush është më i fuqishëm, kush më i bukur e kush më seksi sipas Horoskopit?

Kush është më i fuqishëm, kush më i bukur e kush më seksi sipas Horoskopit?

Shenja më e fuqishme në horoskop: ndoshta do të habiteni, por shenja më e fuqishme në horoskop janë peshqit. Po pra, këta romantikë me shpirt të butë në fakt kanë karakter të fuqishëm, sepse kanë kultivuar shumë urtësi nën vellon e emocioneve. Sepse çfarëdo që të ndodhë, ata dinë se si të dalin nga çdo situatë.
Shenja më seksi: ky titull i përket shenjës së dashit. Ata janë energjikë, të vendosur, por ajo më kryesorja është se nga ata rrjedh një tërheqje, për të cilën nuk ka shpjegim. Edhe në rast se subjekti konkret nuk karakterizohet me ndonjë bukuri të madhe, prap se prapë përreth tij ka shumë njerëz që e dëshirojnë. Kjo ndodh falë asaj energjisë seksuale misterioze.
Shenja më e përkushtuar: këtu bëhet fjalë për virgjëreshën. Ajo do t’ju qëndrojë besnike deri në varr, ajo do t’ju mbrojë dhe do të kujdeset për juve. Mund të ju kritikojë e të ju nervozojë me pretendimet e shumta, mirëpo ju e dini se thellë në zemrën e saj ka vend për ju. Në momentin që do të arrini ta fitoni zemrën e virgjëreshës, ajo nuk do të ju tradhtojë dhe do të mundohet t’i kënaqë nevojat tuaja. Dhe në rast se dikush e lëndon, do ta detyrojë të pendohet deri në fund të jetës.
Shenja më e rrezikshme: mesiguri kjo gjë nuk do t’ju habisë – bëhet fjalë për akrepin. Në rast se vendos të hakmerret, do të shkojë deri në fund dhe nuk do ta humbasë as shansin e fundit për t’ju lënduar. Gjithashtu në rast se akrepi bën plane të mençura, ju asnjëherë nuk do ta kuptoni ktë gjë. Prandaj çfarëdo që të bëni mos i bëni akrepat armiq.
Shenja më e bukur: kur bëhet fjalë për bukurinë e jashtme, natyra është treguar më zemërgjërë me shigjetarin. Pjesëtarët e kësaj shenje janë më të bukur, edhe në fytyrë edhe në trup.
Shenja më e lumtur: më të lumturit janë binjakët, ata për nga natyra janë optimistë. Nëse binjakët fillojnë të bëhen negativë, vetëm se do të vuajnë në jetë. Binjakët çdo herë dinë se kur të jenë në kohën dhe vendin e duhur. Fati i tyre është i tillë – çkado që të ndodhë, në fund ata gjithmonë fitojnë.
Shenja më familjare: definitivisht kjo ka të bëjë me gaforren. Për pjesëtarët e kësaj shenje, familja është gjithçka. Dhe zorr se ndonjë shenjë tjetër e horoskopit mund t’ju afrohet në lidhje me këtë. Për gaforren është e rëndësishme të gjejë një partner që do të dijë t’ja lexojë shpirtin e mirë.
Shenja më komunikuese: sapo bëhet fjalë për bindje, mirëkuptim, diskutim, mbrojtje ose vetëm për tregime të bukura, peshoret janë të paprekshme. Ata mund ta shohin pyetjen nga shumë kënde dhe të analzojnë skenare të ndryshme. Por ajo që është më e rëndësishme, është fakti se ata mund të gjejnë gjuhë të përbashkët me secilën shenjë.
Shenja më misterioze: këtu kemi të bëjmë me bricjapin. Dhe nuk e dimë nëse fjala misterioz apo i fshehtë është përshkrimi më i mirë. Apo edhe të dyja. Jo vetëm që nuk i shfaq ndjenjat dhe mendimet, por edhe arrin që çdoherë të qëndrojë gjakftohtë dhe nuk mund ta kesh idenë se çka po ndodh brenda në kokën e tyre. Sado që të jesh psikolog, në qoftë se bricjapët nuk dëshirojnë të flasin, ju asnjëherë nuk do të mësoni asgjë prej tyre.
Shenja më përfaqësuese: ky është demi. Me sjelljen e tyre perfekte rrallë ndodh që të shprehen pa taktikë si dhe janë të aftë t’i ndreqin gjërat menjëherë. Nuk dëhsirojnë konflikte dhe gjithmonë ndihmojnë në rast se ua kërkoni një gjë të tillë.
Shenja qën uk do ta harroni asnjëherë: bëhet fjalë për luanin. Njeriu thjesht nuk mund t’i rezistojë e as ta harojë atë qëndrim mbretëror. Kur kësaj tja shtojmë sensin e humorit, intelektin e lartë dhe praninë bohemike, kjo shenjë do t’ju bëjë të dashuroheni në të brenda një sekonde. Pastaj në rast se doni ta harroni, do t’ju duhen muaj apo vite që ta fshini luanin nga mendja, edhe atë pikëpyetje…
Shenja më ekstravagante: ekstravagantë, origjinalë, modern, me stil, si yje të ekraneve televizive janë ujorët. Kanë shumë shije për stil ehde në momentet jostandarde. Vet energjia e tyre e brendshme na e bën me dije se ata janë diçka më tepër se tjerët.

Keshilla