Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Danjeli paralajmëron “spektakël” të shtunën..

Pas sherrit me Olsin, Danjeli dhe Fotinia janë ndarë akoma edhe më tepër nga pjesa tjetër e banorëve.
Klima e rëndë mes tyre vihet re që në mëngjes, pavarësisht bashkëpunimit “të detyrueshëm” gjatë ditës.
“Çfarë kemi për t’u bërë të shtunën atyre”, shprehet Danjeli teksa është me Fotininë i veçuar në krahun tjetër të oborrit, duke paralajmëruar kështu “hakmarrje” e njëkohësisht spektakël mbrëmjen e së shtunës.

Keshilla