Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Banorët “harrojnë” hallet dhe luajnë…


Mbrëmjen e sotme, banorët janë munduar të harrojnë debatet dhe mosmarrëveshjet që kanë me njëri-tjetrin dhe kanë luajtur duke kaluar momente të bukura.
Fillimisht, ata zhvilluan lojën “Mos u nxeh”, ndërsa më pas improvizuan edhe një tjetër lojë.
Por ndërsa luanin, Musa nuk nguroi të tregonte dashurinë e tij nga Donës, duke i dhuruar puthje dhe përqafime. 

Keshilla