Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Ambra: Fiorentina shumë xheloze. Dona: Mos u hap shumë...Ambra me Donën ishin në njërin cep të kuzhinës dhe në anën tjetër gjendej Olsi, Musa, por dhe Fiorentina që po përgatisnin pica.
Ambra vëren xhelozi të Fiorentina edhe këtë ja shpreh edhe Donës. “Ajo është shumë xheloze”, thotë Ambra.
Por Dona e këshillon që të mos hapet shumë. “Disa gjëra mos u fol, thjesht kuptoi”, i thotë Dona
“A e ke seriozisht?! Mua më vjen mirë që ta kuptojë edhe ajo”, thotë Ambra.

Keshilla