Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Si ta quaj këtë dashuri vendimi i Kushit i habit të gjithë, ja çfarë do ndodhë nesër


Kushi dhe Pajal vendosin të largohen. Kushi kthehet pasi harron idhullin e perëndeshës dhe shkon ta marrë. Ajo është në dilemë dhe nuk di çfarë të bëjë. Gjyshja i thotë Lavanjës se do e bëjë ajo sot drekën. Lavanja thotë se nuk di ta gatuajë gjellën që ajo i thotë por gjyshja është e vendosur. Anxhali i thotë Lavanjës mos të mërzitet pasi do e ndihmojë. Manorama i thotë Anaxhalisë të shkojë në tempull dhe Lavanjën do e ndihmojë ajo. Arnav dhe Anxhali nisen për në tempull ndërsa Sham për tek shtëpia e Kushit. Ai e gjen derën e mbyllur dhe mërzitet që Kushi ka ikur. Teksa Anxhali ndodhet në tempull ajo sheh Shamin. Ajo telefon Shamin dhe kur kthehet ai sheh Anxhalinë dhe Arnavin. Sham e gënjen Anxhalinë duke i thënë se ka ardhur për punë. Ndërkohë Manorama mëson Lavanjën të gatuajë. Lavanja qan sepse i prishet grimi. Kushi, Pajal dhe halla hipin në triçikël për t’u nisur dhe halla i jep Kushit xhalebi sepse vetëm ëmbëlsirat e qetësojnë kur është në stres . Kushi sapo ha xhalebinë i vjen një ide në mendje. Ajo i thotë shoferit të kthehet. Kushi, Pajal dhe halla kthehen në shtëpi. Kushi thotë se do hapë dyqan ëmbëlsirash. Pajal e pëlqen idenë. Halla habitet. Kushi gëzohet shumë dhe fillon të gjejë vendin për dyqanin.


Keshilla