Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Si Ta Quaj Kete Dashuri - PERMBLEDHJA JAVORE


PERMBLEDHJA JAVORE ----

Kushi është në dilemë. Ajo nuk di çfarë të bëjë, të ikë apo të rri në Deli. Arnav shkon tek shtëpia e Kushit dhe e gjen
atë të mbyllur. Ai është me Anxhalinë. Ndërkohë edhe Sham shkon atje për Kushin.
Anxhali sheh Shamin dhe habitet. Ajo e merr në telefon dhe Sham arrin t’i shpëtojë situatës si gjithmonë.


Kushivendos të mos largohet dhe ivjen një ide. Ajo hap dyqan ëmbëlsirash. Por asnjë klient nuk ivjen të blejë.


Halla dhe Pajal dëshpërohen kurse Kushi u thotë të kenë besim.
Sham gëzohet kur merrvesh se Kushi nuk ka ikur. Kushi ndërkohë u shpërndan ëmbëlsira hoteleve në mënyrë që
të 'llojë të ketë porosi. 


Ajo gëzohet kur merr porosi për një festë.
Arnav është i inatosur me veten që vazhdon të mendojë Kushin dhe dhe vendos ta harrojë atë.


Sham organizon një festë pasi ai dhe Anxhali festojnë përvjetorin e martesës. Kushi habitet kur menaxheri i thotë
se porosia do është për në shtëpinë Raizada.


Kushivendos të çojë porosinë atje. Arnav habitet kur sheh Kushin. A do përballet ajo me Shamin?

Keshilla