"Si ta quaj këtë dashuri", Lavanja i propozon martesë Arnavit, ja ç'do ndodhë të hënën


Kushi zbraz çantën dhe për një moment ndalet. Manorama i bërtet të nxjerrë çfarë ka në çantë. Kushi nxjerr një çelës. Ajo kujton momentin kur Arnavit i ra çelësi në tempull. Del që varësen nuk e ka Kushi. Gjyshja i bërtet Manoramës që e fajësoi Kushin ndërsa Anxhalisë i vjen keq. Manorama shikon se varësen e ka Lakshmi. Të gjithë habiten si ka përfunduar varësja aty. Anxhali i thotë Kushit të mësojë Lavanjën si të bëjë xhalebi. Teksa bëjnë xhalebitë Kushi dhe Lavanja flasin për martesën. Kushi i thotë Lavanjës se duhet të mendojë për të ardhmen. Tani është e re por më vonë gjërat do të jenë ndryshe. Lavanja imagjinon sikur është më e vjetër në moshë dhe Arnav ka gjetur dikë tjetër. Kushi i tregon Lavanjës se kur një djalë hedh shallin në kokën e një vajzë ata janë shpirtra binjakë dhe do të martohen së shpejti. Kushi i tregon një plan Lavanjës. Ajo sheh orën dhe largohet pasi është vonë. Duke nxituar për të ikur Kushi përplaset me Arnavin dhe vëthi i saj ngec në jelekun e tij. Arnav e ndihmon Kushin ndërsa mes tyre ka ndjenjë. Kushi largohet por shalli i saj ka ngecur në kopsën e këmishës së Arnavit. Kushi kthehet për të hequr shallin ndërkohë Arnav nuk ja ndan sytë. Ai e pyet Kushin nëse është mirë. Ajo tund kokën dhe largohet. Sham merr në telefon Anxhalinë dhe ajo i tregon çfarë ndodhi. Sham nervozohet pasi nuk iu realizua plani. Në mëngjes Lavanja i del përpara Arnavit e veshur me veshje tradicionale indiane si Kushi. Kushi ndërkohë është duke ardhur për punë.Lavanja ka vënë një pajisje në vesh që dëgjojë instruksionet e Kushit pa e marrë vesh Arnavi. Ajo i jep shallin Arnavit dhe i thotë t’ja hedhë në kokë. Në këtë kohë vjen Kushi. Arnav ja merr shallin Lavanjës dhe e hedh tutje me nerva. Shalli bie në kokën e Kushit. Arnav e sheh Kushin. Ai largohet por e kthen përsëri kokën për ta parë. Lavanja është e shqetësuar pasi nuk di sit a bindë Arnavin të martohet me të. Kushi i jep një ide. Lavanja e pyet nëse me këtë mënyrë ajo i ka propozuar të dashurit. Kushi i thotë se nuk ka të dashur. Më pas të dyja hipin mbi krevat dhe kërcejnë duke bërë rrëmujë. Arnav vjen dhe Kushi shtanget kur e sheh. Kushin e merr në telefon halla dhe i thotë të shkojë shpejt në shtëpi. Lavanja mbledh të gjithë familjen. Ajo i propozon martesë Arnavit para të gjithëve. Të gjithë gëzohen kur e dëgjojnë këtë ndërsa Arnav largohet me nerva. Gjyshja është e lumtur me Lavanjën shkruan Albtvhd.com. Kushi shkon në shtëpi dhe habitet kur sheh prindërit. Halla i thotë se ata i ka sjellë Sham. Sham i thotë Kushit se babai i saj nuk ishte mirë dhe e solli këtu që të mjekohet në Deli. Arnav merr në telefon Kushin.
Powered by Blogger.