Dieta 7 ditore, 5 kilogramë më pak në trupin tuaj

Dieta 7 ditore, 5 kilogramë më pak në trupin tuaj

Nëse jeni në kërkim të një diete emergjence për të rënë në peshë, kjo me siguri është ajo që ju duhet. Ajo është e bazuar në ushqime të shëndetshme dhe në ujë. Është një plan diete që zgjat 7 ditë dhe premton 5 kilogramë më pak në trupin tuaj. Kjo dietë është e shëndetshme dhe mjafton të ndiqni udhëzimet e mëposhtme në mënyrë që të funksionojë siç duhet.

Dita 1
Hani fruta me pak sheqer gjatë ditës. Jo banane. Zgjidhni mollë, qitro. Pini rreth 12 gota ujë.
Dita 2
Hani vetëm perime. Niseni ditën me një patate të zier. Hani sallatë dhe pini 12 gota ujë.
Dita 3
Hani fruta dhe perime, përveç patateve dhe bananes. Pini 12 gota ujë gjatë ditës.
Dita 4
Hani banane, një supë me perime dhe pini 3 gota qumësht. Mos harroni edhe 12 gota ujë.
Dita 5
Hani 6 domate të vogla dhe pak oriz. Hani gjithashtu supë me perime, fruta të tilla si mollë, portokall apo qitro. Pini 10 gota ujë.
Dita 6
Hani pak oriz të zier. Mund të hani supë me perime gjithashtu dhe të pini 10 gota ujë.
Dita 7
Hani oriz të zier. Hani supë me perime dhe sallatë. Pini 10 gota ujë, plus lëng frutash.
Powered by Blogger.