Doktorri njofton gjendjen shendetesore te Saras!Episodi qe do te transmetohet te Merkuren.Behu Fans ne kete faqe kliko ->>>  https://www.facebook.com/SarasVaticandra.Officiial/

Kumud shkon te vizitoj Sarasin e vetme ne Spital
Por Saras esht gjendje teper te rende shendetesore , ai enderron momente te bukura me Kumud
teksa vllazojne bashke dhe jan teper te lumtur.
Teksa Kumud e vezhgon nga xhami gjendjen e Sarasit ajo fillon te lotoj,papritur shikon qe aparaturat e zemres qe i jane vendosur Sarasit jan teper keq!
-Ajo fillon duke Bertitu:
Doktorr Doktorr!! Dhe vrapon e Tmerruar!
E gjith familja mblidhet shpejt dhe te gjithe jan te tmerruar nga gjendja e Sarasit!
-Dhe fillojne te pyesin Kumudin cfare ke pse je kaq shum e shqetesuar , por ajo qendron duke u Lutur! dhe nuk pergjigje.
-Çfare do ndodhe me Sarasin a shpeton ai  nga kjo gjendje e rende??!


Per me shum Info rreth Episodeve ne vazhdim Behu Fans ne kete faqe kliko ->>>  https://www.facebook.com/SarasVaticandra.Officiial/
Powered by Blogger.