4 maska për eleminimin e njollave kafe në fytyrëMaskë me mjaltë dhe limon

Në një tas shtoni 1 lugë gjelle mjaltë dhe 1 lugë gjelle lëng limoni. Përziejini mirë me njëra-tjetrën dhe pastaj aplikojeni në fytyrë dhe qafë të pastër për rreth 15 minuta. Në fund, lahuni me ujë të ftohtë. Përsëriteni 1 herë në javë.

Maskë me qumësht pluhur

Në një tas shtoni 1 lugë gjelle qumësht pluhur, 1 lugë gjelle mjaltë dhe 1 lugë gjelle lëng limoni. Përziejini bashkë dhe përhapeni në fytyrë dhe qafë për rreth 10 minuta. Lahuni me ujë të ftohtë. Përsëriteni 1-2 herë në javë.

Maskë me kastravec dhe limon

Përzieni bashkë 1 lugë gjelle lëng limoni dhe 1 lugë gjelle lëng kastraveci. Aplikojeni në fytyrë dhe qafë të pastër për rreth 15 minuta. Në vazhdim, lahuni me ujë të ftohtë. Përsëriteni 1 herë në 2 javë.

Maskë me domate dhe miell qiqrash

Në një tas shtoni 2 lugë gjelle miell qiqrash dhe 2-3 lugë gjelle lëng domateje. Përziejini mirë derisa të krijohet një lloj paste dhe pastaj aplikojeni në fytyrë dhe qafë të pastër për rreth 15 minuta. Në fund, lahuni me ujë të ftohtë. Përsëriteni 2 herë në javë

Powered by Blogger.