Maske per pikat e zeza dhe poret e zmadhuara ne fytyre (100% efektivePër të hequr pikat e zeza, për të eliminuar puçrrat dhe shenjat e lëna nga aknet, përgatisni një maske me nje te bardhe veze dhe disa pika limon.
Hidhini në një enë dhe rrihini me delikatesë te dy perbereset, por jo me një rrahëse elektrike.

Aplikojeni në fytyrë dhe lëreni të thahet për 20 minuta duke u munduar mos lëvizni dhe të mos flisni gjatë kësaj kohe, më pas, shpëlajeni fytyrën me ujë të ftohtë dhe pastrojeni me pambuk.
Kjo është një maskë që mund të aplikohet rreth dy herë në javë.

Ju do të shikoni rezultate të shkëlqyera në pamjen tuaj.


Powered by Blogger.