Kulaq i gështenjave

Kulaqi i gështenjave është gatim i thjeshtë me shije të veqant . Ky kulaq per mua ka rëndësi pasi që më kujton gjyshen time e cila e përgadiste këtë ëmbëlsirë.


Përbërësit:

  • 1 kg gështenja

  • 200g. sheqer

  • 100g arra

Përgatitja:

Gështenjat e ziera qërohen, iu shtohen sheqeri dhe arrat e bluara. Ato pastaj ndrydhen në picetë  kuzhine deri sa të merr formën e kulaqit.

Powered by Blogger.