Ëmbëlsirë e shpejt dhe e shijshme me banane

Përbërësit:

– Pesë banane
– 100 gramë çokollatë
– Karamele të vogla me ngjyra
Përgatitja:
Preni bananet dhe shkrijeni çokollatën në një tas, pastaj futni copët e bananes në çokollatë.
Pasi t’i futni bananet në çokollatë, hidhni karamelet e vogla shumëngjyrëshe (si në foto).
Të gjitha pjesët i futni në frigorifer derisa të ngrihet çokollata.
Powered by Blogger.